ŚNIADANIE - BRUSCHETTA

SKŁADNIKI:
2 kromki chleba żytniego razowego - 60 g
15 sztuk pomidorków koktajlowych - 300 g
Plaster sera gorgonzola - 15 g
1 ząbek czosnku - 5 g
1/2 łyżki oliwy z oliwek - 5 g
CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 minut
1. Chleb natrzyj przeciśniętym przez praskę czosnkiem, skrop oliwą z oliwek.
2. Nałóż plasterki pomidora, pokrojony ser gorgonzola
3. Zapiecz kanapki w piekarniku.
4. Gotowe kanapki posyp listkami bazylii lub innymi ziołami.
PORCJA: ok. 290 kcal
Zapisz się do newslettera
Cześć!
Mam na imię Sylwia. Z wykształcenia jestem psychologiem, specjalistą ds. żywienia, psychodietetykiem i terapeutą. Na co dzień pomagam kobietom osiągać trwałe efekty w odchudzaniu, wykorzystując swój autorski PROGRAM CHUDNIJ GŁOWĄ©. Pomogę Ci odkryć w sobie motywację, nauczę Cię konsekwencji i nowych umiejętności, dzięki którym pokonasz trudności jakie pojawiają się podczas odchudzania, odzyskasz wiarę i pewność siebie! Gotowa na zmiany?
Komentarze
Napisz odpowiedź